Datum objave: 02. Travanj 2015

Počela je prodaja karata za Perpetum Jazzile na tvrđavi svetog Mihovila

Diana Ferić
Diana Ferić

Počela je prodaja karata za koncert vokalnog sastava PerpetuumJazzile  koji će 3. svibnja otvorit će sezonu 2015. ljetne pozornice na tvrđavi svetog Mihovila.

Karte se od 1.travnja, po cijeni od 150 kuna, mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: tvrđava sv.Mihovila, Muzej grada Šibenika, u sustavu Eventima (DallasMusicShop, kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje) i na www.eventim.hr, te u turističkim agencijama Mag Tours, Nik i Kompas.

Slovenski vokalni orkestar PerpetuumJazzile postao je planetarno popularan 2009.godine snimivši obradu Totove ''Afrike'' koja je na YouTube-u pogledana više od 17 milijuna puta.U svom stvaralačkom opusu ima više studijskih i live albuma, posljednji iz 2014. godine. Snažne ritmove, bogate harmonije, neusporedivu kreativnost i osobitu mješavinu popa, jazza, gospela, bluesa, brazilske bossa nove, disca i funka kombiniraju s jedinstvenim izričajem gdje ljudski glas oponaša glazbene instrumente, uglavnom udaraljke, i to je prava posebnost ove skupine umjetnika.

Njihov bogati repertoar obuhvaća aranžmane pjesama LadyGage, Michaela Jacksona, Earth, Wind&Fire, Van Halen, Billyja Joela, Abbe, Davida Bowiea, Joni Mitchell, Georgea Bensona, Davida Guette, DaftPunka i ostalih glazbenih legendi.

Također, povodom uskršnjih blagdana, 5. i 6. travnja,Tvrđava sv. Mihovila daruje građane grada Šibenika slobodnim ulazom za dnevni posjet tvrđavi i akcijom učlanjenja u Klub prijatelja Tvrđave sv. Mihovila. Na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak učlanjujemo dva člana po cijeni jedne članske iskaznice od 50 kuna. Članovi Kluba prijatelja Tvrđave sv.Mihovila imaju pravo na slobodan ulaz za dnevne posjete tvrđavi tokom cijele godine, ali i druge pogodnosti tijekom godine. Napominjemo kako akcija traje samo u nedjelju, 5. travnja i ponedjeljak, 6. travnja 2015.godine.Tvrđava sv. Mihovila otvorena je svakodnevno od 9 do 17 sati, a od 15. travnja radno vrijeme za dnevni posjet je od 9  do 19 sati svaki dan, priopćili  su organizatori.

 

Iz kategorije: Vijesti