Datum objave: 23. Ožujak 2015

Osmero novih polaznika programa stručnog osposobljavanja u Gradskoj upravi

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Putem programa stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Gradskoj upravi Grada Šibenika primljeno je osmero novih polaznika.

Četvero njih jutros je potpisalo ugovore s pročelnicima Upravnog odjela za komunalnu djelatnost i UO za financije, dok će ostalih četvero kandidata započeti s programom osposobljavanja od 01. travnja u UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj te u UO za društvene djelatnosti.

“Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa dobra je prilika mladima da se upoznaju s materijom u praksi i da u radnom okruženju pokažu svoje sposobnosti. Vidjet ćete da se ovdje radi na složenim poslovima koji iziskuju stručnost. Angažirani mladi ljudi koji su se nametnuli svojim znanjem i sposobnošću, dobili su priliku raditi i dalje.“, rekao gradonačelnik Željko Burić, poželjevši uspjeh polaznicima programa.

Radni kolektiv Gradske uprave od danas upotpunjavaju Marko Galić i Danijel Pivac, raspoređeni u Upravni odjel za komunalne djelatnosti te Marina Šparada i Ivana Antić raspoređene u Upravom odjelu za financije.
 

Iz kategorije: Vijesti