Datum objave: 09. Ožujak 2015

Petrina:U Cvjetnom domu i dalje radi zaposlenica koja je iznudila stan od štićenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Zaposlenica šibenskog Cvjetnog doma koja je bila osumnjičena jer je od jednog štićenika iznuda stan u njegovom vlasništvu i dalje radi u toj županijskoj ustanovi, ustvrdio je na današnjoj sjednici Županijske skupštine Šibensko – kninske županije nezavisni vijećnik Stipe Petrina u vazi s izvješćem o radu Cvjetnog doma u prošloj godini.“Nije mi jasno da je ta osoba još uvijek tu zaposlena iako ju je od kaznenog progona spasila samo zastara“, kazao je Petrina.
Tomislav Ninić, ravnatelj Cvjetnog doma odgovorio je kakao mu taj slučaj nije poznat te da jamči da svi zaposlenici te ustanove odgovorno i brižno rade svoj posao, a šibensko – kninski župan Goran pauk zamjerio je Petrini da proziva nekog tko nije osuđen.
„Ja sam lijepo rekao da nije kažnjena samo zbog zastare, ali ostaje činjenica da je u istrazi utvrđena sumnja da je štićeniku ukrala stan, da je državno odvjetništvo protiv nje podignulo optužnicu za kazneno djelo iznude, a nije odgovarala jedino zbog zastare. Ja ne tražim njezin kazneni progon nego da se primjene disciplinske mjere jer mislim da takve osobe ne mogu raditi u toj ustanovi“, objasnio je Petrina.

 

Iz kategorije: Vijesti