Petak, 20 Veljača 2015 10:56

Grad Šibenik objavio natječaj za prodaju zemljišta na Podima, traže se investitori

Napisao: 
Grad Šibenik objavio natječaj za prodaju zemljišta na Podima, traže se investitori

 

Grad Šibenik objavio je natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi. Riječ je o građevinskom zemljištu u okviru dijela prve prostorne cjeline određene Urbanističkim planom uređenja radi gospodarsko-poslovnog ili gospodarsko- proizvodnog sadržaja suglasno određenjima Urbanističkog plana uređenja Zone.
Veličina parcele je 27,512 m2, na području katastarske općine Danilo Biranj.
'Podi su površinom najveća gospodarsko-industrijska zona u Hrvatskoj i unatoč izrazito lošoj gospodarskoj situaciji u cijeloj regiji, pokušavamo je napuniti novim proizvodnim pogonima. Nije jednostavno, ali se stvari pokreću. Dokaz za to je i ovaj natječaj za kupnju zemljišta za kojeg postoje zainteresirani kupci, budući investitori u zonu.', rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.
Uz osnovne podatke o ponuditelju, ponuda mora sadržavati idejni projekt, opis dosadašnjeg poslovanja, gospodarsku procjenu ulaganja s investicijskim programom, određenje konkretnog dijela građevinskog zemljišta, rok izgradnje i početak djelatnosti, iznos planiranih ulaganja i izvore financiranja.
Ponuđena cijena po m2 ne smije biti manja od 5,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja.
Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe (obrti) registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem.
Natječaj je objavljen u dnevnom tisku te na web stranici Grada Šibenika www.sibenik.hr
Rok za podnošenje prijava je 30 dana. Natječajna dokumentacija preuzima se u Upravi Podi Šibenik d.o.o., Velimira Škorpika 17 b, a otvaranje ponuda održat će se 31.03. 2015. u 12,00 sati u Uredu gradonačelnika Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1., Šibenik, na koju adresu se ponude i upućuju.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!