Datum objave: 20. Veljača 2015

Grad Šibenik objavio natječaj za prodaju zemljišta na Podima, traže se investitori

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Grad Šibenik objavio je natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi. Riječ je o građevinskom zemljištu u okviru dijela prve prostorne cjeline određene Urbanističkim planom uređenja radi gospodarsko-poslovnog ili gospodarsko- proizvodnog sadržaja suglasno određenjima Urbanističkog plana uređenja Zone.
Veličina parcele je 27,512 m2, na području katastarske općine Danilo Biranj.
'Podi su površinom najveća gospodarsko-industrijska zona u Hrvatskoj i unatoč izrazito lošoj gospodarskoj situaciji u cijeloj regiji, pokušavamo je napuniti novim proizvodnim pogonima. Nije jednostavno, ali se stvari pokreću. Dokaz za to je i ovaj natječaj za kupnju zemljišta za kojeg postoje zainteresirani kupci, budući investitori u zonu.', rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.
Uz osnovne podatke o ponuditelju, ponuda mora sadržavati idejni projekt, opis dosadašnjeg poslovanja, gospodarsku procjenu ulaganja s investicijskim programom, određenje konkretnog dijela građevinskog zemljišta, rok izgradnje i početak djelatnosti, iznos planiranih ulaganja i izvore financiranja.
Ponuđena cijena po m2 ne smije biti manja od 5,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja.
Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe (obrti) registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem.
Natječaj je objavljen u dnevnom tisku te na web stranici Grada Šibenika www.sibenik.hr
Rok za podnošenje prijava je 30 dana. Natječajna dokumentacija preuzima se u Upravi Podi Šibenik d.o.o., Velimira Škorpika 17 b, a otvaranje ponuda održat će se 31.03. 2015. u 12,00 sati u Uredu gradonačelnika Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1., Šibenik, na koju adresu se ponude i upućuju.

Iz kategorije: Vijesti