Datum objave: 28. Prosinac 2014

Britanski Telegraph preporuča Hrvatsku posebno zbog užitka kupanja na otoku Krapnju i na Kornatima

Diana Ferić
Diana Ferić

Plivanje u moru u Dalmaciji, a posebno na šibenskom području jedna je od nekoliko atrakcija koje je ugledni britanski Telegraph spominje u svom  članku u kojemu svojim čitateljima savjetuje posjet Hrvatskoj. Posebno pozivaju sve one koji vole aktivan odmor jer ističu da u Hrvatskoj postoje idealna mjesta za avanturu.Iako je hrvatsko more svuda, kako pišu, lijep te ugledne britanske novine preporučuju plivanje u Dalmaciji. Posebno hvale Šibenik i okolicu, a čitateljima savjetuju da se ne propuste okupati u moru na otočiću Krapnju, ali i uz Kornate. 

Što su još istanuli?

Biciklizam u Istri
Pula, Rovinj, Poreč, Umag, vinske ceste, neponovljiva hrana… Sve to hvali Telegraph te svojim čitateljima savjetuju da prirodne ljepote gledaju s bicikla. 'Tijekom biciklističke rute uživat ćete u hrani, kušanju vina, a imat ćete prilike isprobati i tartufe te kamenice…' 

Škola tenisa u Umagu
Oni koji žele aktivan odmor, piše Telegraph, ne smiju propustiti Umag. Osim ATP Croatian Opena, posjetitelji se i sami mogu okušati u tenisu. Umag nudi tečaj i početnicima, ali i onima koji već nešto znaju o tenisu, prenosimo s tportala.

Iz kategorije: Vijesti