Datum objave: 03. Rujan 2014

73-godišnji Šveđanin poginuo u sudaru dva automobila kod skretanja za Jadrtovac

Nina Medić
Nina Medić

73-godišnji Šveđanin smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17 sati u Donjem polju kod skretanja za Jadrtovac. Supruga stradalog Švađanina, inače hrvatska državljanka zadobila je teške tjelesne ozljede kao i 61-godišnji vozač osobnog vozila šibenskih registarskih oznaka s kojim se Šveđanin sudario. Oboje ozlijeđenih su zadržani u Općoj bolnici Šibenik, izvijestila je šibenska policija.

Do prometne nesreće je došlo kada je 73-godišnjak iz Đvednske, vozeći automobil daruvarskih registracija, dolazeći iz smjera Splita na navedeno križanje, iz zasad neutvrđenog razloga, udario u osobno vozilo šibenskih registracija kojeg je vozio 61-godišnjak, a koji je u tom trenutku skretao za  Jadrtovac.

Promet je na tom dijelu ceste normaliziran u 19.00 sati. Slijedi izviješće općinskom državnom odvjetništvu.

 

RANIJE OBJAVLJENO: Jedna osoba je poginula, a još jedna je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 17.15 sati kod skretanja za Jadrtovac. Policija javlja da je poginuo zasad nepoznati muškarac  te da je do nesreće došlo kada su se sudarila dva automobila hrvatskih registracija.

Ostale detalje u policiji ne otkrivaju već napominju kako se promet na D-58 kod skretanja za Jadrtovac odvija usporeno.

Više informacija o nesreći znati će se nakon obavljenog očevida.

 

FOTO: ilustracija

Iz kategorije: Vijesti