Datum objave: 03. Lipanj 2014

Završni "touch" na pozornici na tvrđavi svetog Mihovila:Sve spremno za otvaranje!

Diana Ferić
Diana Ferić

Obavljaju se zadnje pripreme za otvaranje pozornice na tvrđavi svetog Mihovila, u subotu. 7 lipnja. Tvrđavu su sinoć obišli gradonačelnik sa svojim pomoćnicima i ljudima koji su zaduženi za program svečanog otvaranja. Dogoreni su i uvjeti u kojima će svečanost pratiti mediji te provjereno je li postoji sve što im je potrebno za izvještavanje. Kako doznajemo, na tvrđavi je predviđeno posebno mjesto na kojem će se davati službene izjave.

Josipa Lisac odjevena u Sunce, kao glavna zvijezda uz Maksima Mrvicu tri hrvatske sopranistice Valentinu Fijačko, Mariju Kuhar Šoša I Helenu Lucić Šego, mladu kantautoricu Ninu Romić i band Chui glavne su atrakcije svečanog otvaranja pozornice na tvrđavi svetog Mihovila.

 

Program je most između prošlosti i tradicije te sadašnjost i modernog umjetničkog izraza ,a temelji se na glazbi. Crossover nastup Maksima Mrvice zvučno će uređivati Derick Zieba, jedna od najboljih sistem inženjera zvuka velikih svjetskih događaja. Sudjelovat će i plesačice Plesnog centra Tala Larise Navojec. U programu će sudjelovati i svjetski poznati oblikovatelji vide iz Mađarske tako da će cijela tvrđava postati platno za video painting.Voditelji programa bit će mladi šibenski glumci Franka Klarić i Jakov Bilić tako da će vođenje imati i teatralne elemente.
Ulaznica za svečanost otvaranje neće biti u prodaji već će vrijediti samo pozivnice,a građanima će ulaznice biti dostupne različitim kanalima poput nagradnih igara u medijima.

Iz kategorije: Vijesti