Datum objave: 02. Lipanj 2014

Humanitarni koncert za pomoć trogodišnjoj Niki Strikoman oboljeloj od zloćudnog tumora

Nina Medić
Nina Medić

Udruga žena sv. Antun iz Šibenika organizira humanitarni koncert za pomoć trogodišnjoj Niki Strikoman, oboljeloj od zloćudnog tumora na mozgu. Koncert će se održati u četvrtak 5. lipnja u sportskoj dvorani Baldekin u 19.30 sati.

„Nika je operirana već dva puta u svega par mjeseci te njezino stanje nije obećavajuće. Tumor je u dva mjeseca napredovao dva centimetra te je preporuka liječnika da se pošalje na liječenje u Švicarskoj. Još ne znamo točan iznos koliko će liječenje koštati ali pretpostavlja se da će troškovi biti veliki“, kazala je Ana Ćirjak predsjednica udruge Sv. Antun.

U humanitarnu akciju uključio se i Sindikat Hrvatskih pošta, podružnica Šibenik. „Nikina majka bila je djelatnica Hrvatske pošte stoga smo se odlučili uključiti u akciju i pomoći koliko možemo. Nadamo se da će se humanitarnoj akciji odazvati što veći broj dobrih ljudi“ kazao je  Ivica Kević, predstavnik sindikata Hrvatskih pošta podružnice Šibenik.

Na humanitarnom koncertu u četvrtak na Baldekinu između ostalih nastupiti će Bosutski bećari Dražen Zečić, klapa Godimenti, Nas quatros , Zorica Kondža, Duško Lokin, Zoran Jelenković… Program će voditi Ava Karabatić i Toto.

Ulaznice za humanitarni koncert možete kupiti po cijeni od 30 kuna, a na dan koncerta po 40 kuna.

Svi koji žele donirati sredstva za pomoć liječenja Nike Strikoman mogu to učiniti i uplatom na broj žiro računa: HR 29 2390001-3201185201. Račun glasi na ime Nikine majke Blaženke Martinović.

Iz kategorije: Vijesti