Datum objave: 16. Svibanj 2014

Ruža Tomašić "probila led" u predstavljanju kandidata za EU parlament u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Tjedan dana prije izbora za Europski parlament i Šibenik su počeli pohoditi kandidati. Ruža Tomašić, predsjednica HSP – AP , aktualna zastupnica u EU i kadnitakinja za EU parlament na narednim izborima na zajedničkoj listi s HDZ – om susrela se danas sa Šibenčanima na štandu koji je ta stranka postavila ispred zgrade kazališta, a poslije toga je dala izjavu novinarima. Kazala je kako očekuje da će zajednička lista dobiti 6 kandidata, a SDP s koalicijskim partnerima upola manje. S njom u društvu bio je i šibenski dogradonačelnik , čelnik te stranke, Nikica Pendžer.
Na skupu će govoriti kandidati Kukuriku koalicije za Europski parlament

Svije kandidate večeras će u Solarisu predstaviti HDZ. Na tom predizbornom skupu uz domaćine, dužnosnike HDZ-a Šibensko-kninske županije, nazočit će kandidati za EU parlament: Andrej Plenković, nositelj liste, Ivana Maletić i Željana Zovko.
Kandidati Kukuriku koalicije svoj će predizborni skup u Šibeniku održati sutra ispred Krešimirovog dom, Bit će nazočni Neven Mimica i Jozo Radoš, ali ne i Šibenčanin Tonino Picula, koji je također kandidat , a na skupu će biti i premijer Zoran Milanović i potpredsjednik Vlade Branko Grčić, kao čelni ljudi SDP –a.

Iz kategorije: Vijesti