Datum objave: 22. Travanj 2014

UPOZORENJE:Zbog istražnih radova 28. i 29. travnja nema parkiranja na Poljani

Diana Ferić
Diana Ferić

Geotehnički istražni radovi na Poljani u Šibeniku počinju 28. travnja i pokazat će koliko je moguće izgraditi etaža podzemne garaže koja će se graditi na toj lokaciji. Zbog toga će u vremenu od 26.travnja 2014. od 00:00 sati do 28 travnja .2014. u 07:00 sati parkiralište na Poljani biti zatvoreno, priopćili su iz Gradskog parkinga upozoravajući vozače da do 26. travnja maknu svoja vozila s Poljane.
Aktualna gradska vlast želi u svom mandati izgraditi i parkiralište ispod središnjeg gradskog trga Poljane, kako bi taj trg oslobodili za šetnju, ali i kako bi ispunili očekivanja za osiguravanje parkirnih prostora u središtu Šibenika koja imaju poduzetnici koji rade u tom dijelu grada i njegovi stanari. Geotehničkim istraživanjima žele „staviti točku“ na rasprave o tomu koliko parkirališnih mjesta i etaža ta lokacija može izdržati.
Bivša gradska vlast namjeravala je izgraditi samo podzemnu garažu sa samo jednom etažom smatrajući da jedino to ima ekonomsko opravdanje no sadašnja gradska vlast ostavlja mogućnost gradnje višeetažne podzemne garaže smatrajući to bitnim projektom za rješavanje problema parkirališta u središtu grada.

Iz kategorije: Vijesti