Četvrtak, 17 Travanj 2014 12:43

Počelo uklanjanje štekata postavljenih bez ugovora, prvi uklonjen u 'Public baru'

Napisao/la: 
Počelo uklanjanje štekata postavljenih bez ugovora, prvi uklonjen u 'Public baru'

Komunalno redarstvo  Grada Šibenika krenulo je danas s akcijom uklanjanja bespravno postavljenih štekata, a prvi na udaru bio je 'Public bar' na Šubićevcu iz kojeg je jutros uklonjen dio inventara.

Miro Lucić, pročelnik Odjela za komunalne djelatnosti Grada Šibenika, najavio je nastavak ove akcije: „Kako smo već najavili svi koji su ispred kafića postavili štekate bez potpisanog ugovora s Gradom Šibenikom bit će uklonjeni ukoliko vlasnici to ne naprave sami. Bez ugovora trenutno je 10ak štekata u Šibeniku, a od nekoliko vlasnika ugostiteljskih objekata zaprimili smo molbe za produženjem roka te im maksimalno izlazimo u susret. Ipak, ako oni u dogledno vrijeme ne uklone štekate i ne potpišu ugovor, sredinom svibnja ponovno krećemo u akciju uklanjanja tih štekata“, kazao je Lucić.

Kako doznajemo od Lucića, danas je trebao biti uklonjen još jedan štekat u Brodarici, ali je odgođeno zbog problema s vodooprskbnom mrežom.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!