Datum objave: 11. Ožujak 2014

Konstituirano novo Kulturno vijeće s Dariom Mikulandrom na čelu

Diana Ferić
Diana Ferić

Dario Mikulandra, diplomirani ekonomist, član Društva za očuvanje šibenske baštine „Juraj Dalmatinac“, dugogodišnji voditelj manifestacije „Otvorite vrata od Božića“ i suradnik „Društva prijatelja dubrovačke starine predsjenik je  Kulturnog vijeća Grada Šibenika koje je jutros konstituirano.  U njegov sastav su ušli Jakov Bilić, akademski glumac, član glumačkog ansambla šibenskog HNK,Zdenka Bilušić, voditeljica Centra za vizualnu kulturu djece i mladih  Gradske knjižnice Jurja Šižgorića, Zoran Erak, tehnički producent kulturnih i zabavnih manifestacija,Franka Klarić, akademska glumica i članica glumačkog ansambla šibenskog HNK,Zorana Mihelčić, voditeljica Plesne udruge „Sjene“i Ivo Mikuličin, novinar i glazbeni djelatnik

Novoizabrani se predsjednik  kolegama zahvalio na ukazanom povjerenju i kazao kako njega i sve članove Vijeća čeka puno posla, priopćili su iz Ureda šibenskog gradonačelnika.

 „Sebe doživljavam kao koordinatora ovoga  tijela koje treba djelovati u interesu očuvanja bogate kulturne baštine našega grada.  Svatko od nas stručan je na svom području, a zajedničkim snagama možemo nastaviti tamo gdje je prošli sastav Vijeća stao, unoseći nove ideje i time podižući kulturni život našega grada na višu razinu. “, kazao je svojim kolegama u Vijeću.

Konstituirajuću sjednicu Kulturnog vijeća Grada Šibenika vodila je pročelnica za društvene djelatnosti  Mirjana Žurić, a sjednici je nazočio i zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer  kao i pomoćnica pročelnice Živana Podrug.

Iz kategorije: Vijesti