Datum objave: 07. Ožujak 2014

REAGIRANJE:Odgovor HZZ -a o neodržavanju prezentacije potpora za samozapošljavanje

Diana Ferić
Diana Ferić

Zavod za zapošljavanje PU Šibenik reagirao je priopćenjem na naš jučerašnji tekst o  izostanku  najavljene prezentacije potpora za   samozapošljavanja na Sajmu poslova koji je održan jučer.

„Zavod za zapošljavanje  redovito u svojim aktivnostima, a vezano za korištenje sredstava za poticanje zapošljavanja putem mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje svakog mjeseca organizira redovito kao aktivnost grupno informiranje za samozapošljavanje svim nezaposlenim osobama koje su iskazale interes za pokretanjem vlastitog posla. Također, u ciklusu mjera 2012-2013. godini 103 nezaposlene osobe koristile su potporu za samozapošljavanje.

 U četvrtak, 6. ožujka na Sajmu poslova 2014. predviđena je bila i prezentacije potpora za samozapošljavanje u nadležnosti HZZ-,a ali zbog nepredviđenih tehničkih poteškoća koje su nastupile neposredno prije same prezentacije, a nakon uspješno održanog Okruglog stola Socijalno poduzetništvo – situacija i perspektive, prezentacije Poduzetničkog impulsa 2014. kao i prezentacije Kreditnih programa za poduzetnike i obrtnike 2014. kreditnih linija, nismo bili u mogućnosti održati najavljenu prezentaciju.

Zbog eventualnih nepredviđenih poteškoća koje bi mogle nastati na Letku koji je bio izvješen na svim vidljivim mjestima tijekom održavanja Sajma vidljiva je bila napomena Organizator zadržava pravo izmjene programa.

 Ali svim zainteresiranim osobama izražena je isprika od strane Zavoda te su zamoljeni da nam se svakako jave kako bi prisustvovali na grupnom informiranju koje će biti održano 12. ožujka  u prostorijama HZZ PU Šibenik, Matije Gupca 42a a koje je objavljeno i na www.hzz.hr http://www.hzz.hr/UserDocsImages/Aktivnosti_u_ozujku_2014_HZZ_PU_Sibenik-CISOK_Sibenik.pdf i na većini medijskih portala Šibensko – kninske županije, stoji u priopćenju koji je potpisala Aida barišić, v. d. predstojnice PU Šibenik.

Iz kategorije: Vijesti