Datum objave: 03. Lipanj 2012

Franko Vidović i Anita Bara u Glavnom odboru SDP -a

Diana Ferić
Diana Ferić

ŠIbenčana nema u novom  Predsjedništvu SDP- a, ali zato su Franko Vidović i Anita Bara, na jučerašnjoj konvenciji, izabrani za članove Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Hrvatske. Tako su od 103 mjesta u Glavnom odboru Socijaldemokratske partije Hrvatske, dva mjesta pripala su Šibensko-kninskoj županiji.

Delegati konvencije iz cijele Hrvatske moglu su birati od devet ponuđenih kandidata u Šibensko-kninskoj županiji, a na kraju su izabrani Franko Vidović, predsjednik Gradske organizacije SDP Šibenik, aktualni zamjenik gradonačelnika grada Šibenika i zastupnik u Hrvatskom saboru, te Anita Bara, predsjednica Županijske organizacije SDP Šibensko-kninske županije, oboje iz Šibenika.

Od 34 kandidata za članove Predsjedništva SDP-ovi delegati su birali 17 članova.

Kandidati koji su ušli u Predsjedništvo su Rajko Ostojić, Davor Bernardić, Zlatko Komadina, Gordan Maras, Arsen Bauk, Neven Mimica, Milanka Opačić, Branko Grčić, Željko Sabo, Siniša Hajdaš Dončić, Mirando Mrsić, Željko Jovanović, Boris Šprem, Biljana Borzan, Mihael Zmajlović, Marina Lovrić Merzel, Vedran Babić.


Iz kategorije: Vijesti