Datum objave: 03. Lipanj 2012

Poginuli u stravičnoj nesreći kod Tromilje su, vjerojatno, Šibenčani

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog složene procedure utvrđivanja identiteta troje poginulih u prometnoj nesreći kod Tromilje, budući da su dva tijela spržena u automobilu, policija ne iznosi još tko su oni. No, u kuloarima se spominju imena dvoje poginulih. Riječ je o muškarcima od 31 i 36 godina koji su, navodno iz Ražina. Prije nesreće su, kako se priča, najprije bili u jednom tamošnjem  kafiću,  a onda na koncertu Mladena Grdovića u Viva Cube Libre klubu na Brodarici. Ime treće osobe još nitko ne spominje. Ne zna se ni zbog čega su poginuli  išli prema Tromilju u trenutku kada se dogodila nesreća. 

Zasada je poznato da je vozač, koji je upravljao  automobilom "Opel Tigra" zadarskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izlaskom iz desnog zavoja, izgubio kontrolu nad upravljače i vozilom sletio izvan kolnika. Pri slijetanju je vozač ispao iz automobila i na mjestu nesreće poginuo. U prevrtanju se automobil zapalio, a u njemu su izgorjele druge dvije osobe, priopćila je policija. 

Objavljeno u 8.00 sati:Tri su osobe poginule u prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 3.00 sati na Tromilji, potvrdila je Policijska uprava Šibensko – kninske. Prema prvim informacijama, automobil Opel zadarskih registracija sletio je nešto iza 3,00 sati s ceste i zapalio se, a u policiji  još nisu identificirali poginule. Neki mediji javljaju da je jedna od tri poginule osobe, ispala je iz automobila dok je slijetao s ceste, a dvije su osobe ostale unutra i njihova su tijela spaljena u požaru koji je planuo nakon što su sletjeli s ceste.
Foto:arhiva

Iz kategorije: Vijesti