Ponedjeljak, 18 Srpanj 2011 02:00

Vjera u dobre rezultate HNK ŠIbenika

Napisala: 

Dan prije službenog početka prvenstva o ciljevima i ambicijama HNK Šibenik  u novoj sezoni govorio je na današnjoj konferenciji za novinare  predsjednik kluba Goran Pauk. Izrazio je svoje zadovoljstvo odrađenim tijekom priprema, ali i vjeru u dobre rezultate u ovoj sezoni. „Pripreme su prošle, momci su spremni. Pripremne utakmice i više nego dobre, čak toliko da sam ja rekao da ne bi bilo loše da smo izgubili koju. Mislim da smo dobili kompaktnu, čvrstu, relativno mladu ekipu. Pet igrača je došlo, veseli me što ima dosta naših mladih momaka koji kucaju na vrata prve ekipe. Bez obzira na to jesu li u ovom trenutku spremni biti u pravom planu ili ne. Ali to svakako veseli jer to je ono što ovaj klub drži svih ovih godina, da stalno stvara mlade igrače, da ne nabrajam sve oni koji su nastali u ovom klubu pa otišli dalje. To nam je garancija za budućnosti, ali i u financijskom smislu“, kazao je u uvodu predsjednik Pauk.

„Teška sezona je pred nama. Cilj je naravno ostati u ligi, dakle osigurati plasman da se i dogodine natječemo u Prvoj ligi. Sve što bude preko toga, a postoje naznake da bi moglo biti preko toga, je dobrodošlo“,istaknuo je pauk.

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!