Datum objave: 17. Srpanj 2011

Ante Rukavina opet donirao svoj stari klub

Diana Ferić
Diana Ferić

Ante Rukavina, nekadašnji igrač  HNK Šibenik, a danas član  zagrebačkog Dinama, donirao je  Školi nogometa na Šubićevcu dresove i 25 lopti.  Time je već treću godinu z aredom pokazao da ne zaboravlja gdje je napravio prve nogometne korake.
Što se pak tiče profesionalnog pogona Marko Karađole, direktor kluba najavio je da će u dogovoru  sa stručnim stožerom reducirati  igrački kadar.
Daniel Georgievski vratio se neobavljenog posla s Cipra i ostaje igrač Šibenika. Narančasti dres iduće sezone nosit će i lijevi bočni Marko Farić. Tako da Šubićevcu trenutačno vježba gotovo 30 igrača.-

Uoči otvaranja prvenstva s Hajdukom na Poljudu u utorak, trener Lokica ima nekoliko dvojbi koje spadaju u domenu «slatkih" briga. Nespreman je Medvid, a Jakoliš se priključio mladoj reprezentaciji.

"Imamo dosta mladu ekipu kojoj apsolutno vjerujem. Na Poljudu ih čeka 15-ak tisuća ljudi i nadam se da ih to neće sputati, nego im dati dodatni motiv. Idemo Hajduku u vrijeme njihove velike proslave i dolaska Barcelone. Mi ne mislimo biti dekor toj proslavi, već želimo odigrati pravu utakmicu. Za nas je to najlakša utakmica jer nemamo što izgubiti... A vjerujte budemo li pravi možemo puno napraviti.", umjereni optimist je Lokica.

Debi u šibenskom dresu na Poljudu će imati desni bočni Dragutin Golub. Riječ je o 24-godišnjem momku iz Zaprešića koji je prošao Dinamovu školu:

"Nikad nisam igrao tako veliku utakmicu. Najgore je iščekivanje. Sve se zaboravi kad lopta krene s centra. U pripremnim utakmicama smo odigrali odlično. Primili samo jedan gol i vjerujem da na Poljudu možemo do pozitivnog rezultata.",rekao je Golub.

Iz kategorije: Sport