Datum objave: 09. Srpanj 2011

Šifa potpisao za njemački Eintracht

Diana Ferić
Diana Ferić

Iz austrijskog su nogometnog prvaka, Sturma iz Graza, priopćili da su hrvatskog stopera Gordona Schildenfelda (26) prodali njemačkom drugoligašu Eintrachtu iz Frankfurta, pišu Sportske novosti.
Austrijanci, koje idućeg tjedna očekuje prvi od dvaju okršaja drugog pretkola Lige prvaka protiv mađarskog prvaka Videotona, bili su prisiljeni pustiti hrvatskog reprezentativca nakon što su iz frankfurtskog kluba pristali uplatiti traženih milijun eura odštete. Da može napustiti klub uz spomenuti iznos, u Sturmu su Šibenčaninu obećali po slavljeničkom svršetku prošle sezone.
- Jasno da je ovakav razvoj situacije po nas nepovoljan s obzirom na činjenicu da nas čeka dvoboj s Videotonom. No, znali smo da Schildenfeld očekuje ovakav rasplet situacije i stoga nismo iznenađeni. Suprotstavit ćemo Videotonu jaku momčad i bez njega – rekao je predsjednik Sturma Gerald Stockenhuber.
Zasad se još uvijek ne znaju detalji ugovora koji će bivši stoper Šibenika, Dinama, Beşiktaşa i Duisburga potpisati s frankfurtskim drugoligašem, koji će se ove sezone pod ravnanjem Armina Veha pokušati ekspresno vratiti među Bundesligaše.
Očekuje se da će Eintracht svoje novo pojačanje predstaviti uskoro.
 

Iz kategorije: Sport