Datum objave: 19. Prosinac 2023

PLIVANJE / Plivač PK „Šibenik” Josip Bepo Srzić novi je viceprvak Hrvatske u disciplini 50 m prsno te treći najbolji hrvatski plivač na 100 m mješovito, 50 m slobodno i 100 m prsno.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Plivač PK „Šibenik” Josip Bepo Srzić na Prvenstvu Hrvatske postigao je nove osobne rekorde te postao novi viceprvak Hrvatske u disciplini 50 m prsno i treći najbolji hrvatski plivač na 100 m mješovito, 50 m slobodno i 100 m prsno.
Plivački klub „Šibenik” nastupio ne na Prvenstva Hrvatske u malim bazenima koje je održano u Rjeci sa 6 svojih najboljih plivača, Josipom Bepom Srzićem, Šimunom Srzićem, Matejem Vukičevićem, Maurom Galićem, Josipom Silovom i Nikom Silovom.
Najuspješniji je bio Josip Bepo Srzić koji je osvojio 4 medalje. Šimun Srzić bio je 6. odnosno 7. u disciplinama 1500 i 200 m slobodno. Matej Vukičević bio je 6. mjesto na 50m leđno. Josip i Niko Silov nastupili su kao kadeti u 3 pojedinačne discipline i dvije štafetne. Mauro Galić zbog ozljede nije nastupio u pojedinačnim disciplinama već samo u dvije štafetne discipline. 

Iz kategorije: Sport