Ponedjeljak, 08 Travanj 2019 09:05

Nives Radić i Karmela Makelja "zlatne" i na prvenstvu Hrvatske u kick boxingu u Kostreni

Napisala: 
Nives Radić i Karmela Makelja "zlatne" i na prvenstvu Hrvatske u kick boxingu u Kostreni

Nives Radić i Karmela Makelja, članice kick boxing kluba "Dalmatino" donijele su u Šibenik zlato i s prvenstva Hrvatske u kick lightu za seniore i low kicku za juniore koej je doržano proteklog vikenda u kosterni.

 

Na turniru je nastupilo 286 natjecatelja iz 61 kluba. U kick lightu su nastupile seniorke Nives Radić, Karmela Makelja i Snježana Prgomet, a u low kicku junior Ante Kapović.
U konkurenciji seniorki do 60 kg Karmela Makelja je eliminirala konkurenciju, te osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju. U četvrtfinalu je pobijedila protivnicu iz Buzeta, u polufinalu protivnicu iz kluba Velebit, a u finalu prekidom natjecateljicu iz kluba Dubrava iz Zagreba.
Time je proglašena i najboljom natjecateljicom turnira.

Nives Radić je nastupila u seniorskoj konkurenciji do 70 kg. U finalu je svladala protivnicu iz splitskog Pitbulla, te osvojila zlatnu medalju. Brončane medalje su osvojili Snježana Prgomet u konkurenciji seniorki do 50 kg i Ante Kapović kod juniora do 86 kg.
 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!