Subota, 01 Prosinac 2018 19:37

Splićani pobjednici ovogodišnje regate krstaša u šibenskoj luci, Valovci su na cilj došli treći

Napisala: 
Splićani pobjednici ovogodišnje regate krstaša u šibenskoj luci, Valovci su na cilj došli treći

Unatoč tomu što se  današnja tradicionalna regata krstaša u šibenskoj luci vozila po bonaci okončana je i poznati su rezultati.  Prva je na cilj stigla posada Fatamorgane  s kormilarom  Matom Arapom  iz splitskog  Mornara, druga  je  Furioso 2  s Igorom  Čupićem iz  Uskoka Zadar, a treća je posada JK Vala Clean Sport One s kormilarom Teom Piasevolijem. Gledatelji su  tu dana slow motion  regatu promatrali sa šibenski rive, ali i s tvrđave Barone na kojoj je ulaz bio besplatan.

Večeras je  na progkašenju pobjednika uručeno i  priznanje  "Valovi Šibenika". Koje JK Val dodjeljuje za spašavanje jedriličara na moru.  Dobili su je Matej Barhanović i Matej Lisičar. Oni su 24. rujna ove godine u Hvarskom kanalu spasili živote dvojici jedriličara na dasci, češkom i hrvatskom surferu. Nažalost, nisu uspjeli spasiti mladu meksičku surfericu Valeriju Valderramom Santos.

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!