Petak, 19 Listopad 2018 17:21

Nives Radić osvojila drugo mjesto u Bartislavi, njezin trener optužuje suce za krađu

Napisala: 
Nives Radić osvojila drugo mjesto u Bartislavi, njezin trener optužuje suce za krađu

Šibenska borkinja u kickboxingu, mnogosstruka prvakinja svijeta Nives Radić osvojila je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u  Bratislavi, a njezin trener Damir Lambaša optužio je sudce da su bili nepošteni prema njoj.
Nives Radić (-70 kg) je u finalu  izgubila od Poljakinje Kamile Balanda .
„Nije da tražimo izlike, otvorili smo prvu rundu neborbeno, ali smo drugu i treću ubacili u višu brzinu i zasigurno bili bolji, ali suci jednostavno nisu htjeli bodovati. Neću reći da su nas suci oštetili, nego ću reći da su najobičniji lupeži i kokošari. Znam da će i čitati ovo, pa neka sankcioniraju, tko im brani, mi smo tu. Znam da nije ovakav rječnik baš „najsportskiji“, ali to je najblaže što mogu reći. Kad iza rada stoji znoj i krv (i to doslovno), nije svejedno da te ovako KRADU u finalu europskog prvenstva. Protivnici svaka čast, ona se borila pošteno i zasigurno najbolje što može“, ističe Damir lambaša dodajući da su dali sve od sebe.
 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!