Četvrtak, 16 Studeni 2017 13:24

Tucak odlikovan Redom kneza Branimira s ogrlicom za izniman sportski uspjeh

Napisao: 
Tucak odlikovan Redom kneza Branimira s ogrlicom za izniman sportski uspjeh

Šibenski vaterpolo trener, trofejni izbornik hrvatske reprezentacije Ivica Tucak odlikovan je Redom kneza Branimira s ogrlicom, za izniman sportski uspjeh i osvajanje zlatne medalje u vaterpolu na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti 2017. te doprinos promociji sporta i ugleda Republike Hrvatske u svijetu. Tucak je ovo iznimno priznanje primio iz ruku predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović.

 

'I dok se u našem javnom prostoru često ističu negativni primjeri, mislim da je potrebno isticati uspješne i požrtvovne ljude radi optimizma i samopouzdanja koje nam je potrebno u suvremenom društvu', istaknula je predsjednica.

 


U ime nagrađenih zahvalila se olimpijska i svjetska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković.'Ova priznanja za sve nas su poticaj da i dalje budemo najbolji u onome što radimo. Hvala vam na priznanjima kojima se ponosimo, kao što se svaki puta ponosimo kad čujemo našu himnu na pobjedničkom postolju, a svi mi danas stojimo na tom postolju. Još jednom se zahvaljujem u ime svih nagrađenih i želim vam puno uspjeha kako bismo zajedno bili dio pozitivne Hrvatske', kazala je Perković.

 

Naslovna fotografija: Ured predsjednice

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!