Utorak, 31 Listopad 2017 10:37

Nives Radić i Karmela Makelja spremne za svjetsko prvenstvo u kick boxingu u Budimpešti

Napisala: 
Nives Radić i Karmela Makelja spremne za svjetsko prvenstvo u kick boxingu u Budimpešti

Završene su pripreme za svjetsko seniorsko prvenstvo u kickboxingu koje počinje 6. studenog u Budimpešti, a stigle su i posljednje prijave svih reprezentacija tako da su poznati i suparnici koji će stati u ring borkinjama. iz šibenskog kluba Dalmatino Nives Radić i Karmeli Makelja.

Na put se kreće u subotu, 04.11., a prve borbe su na rasporedu ponedjeljak, 06.11.
U sastavu reprezentacije Hrvatske nastupaju dvije članice kickboxing kluba Dalmatino iz Šibenika. Nives Radić je aktualna svjetska prvakinja i nastupa u disciplini K-1 u kategoriji do 70 kg. Po prvi puta u seniorskoj vrsti nastupit će i Karmela Makelja. Ona nastupa u disciplini low kick u kategoriji do 56 kg.

Karmela će za protivnice imati iskusne predstavnice iz Turske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Maroka, Švicarske, Njemačke, Poljske, Ukrajine, Crne Gore i Rusije. Budući da je ovo njen prvi nastup na ovako velikom natjecanju očekuje se da pruži sve od sebe i da je ne impresionira velika scena.
Nasuprot aktualne svjetske prvakinje Nives Radić, stati će iz borkinje Kanade, Francuske, Rusije, Finske, Srbije, Češke, Poljske, Italije, Bjelorusije i Turske.

Pripreme su prošle vrlo dobro i bez ozljeda, a nastup naših članica očekuje sa na početku slijedećeg tjedna, priopćili su i Kick boxing kluba Dalmatino.


 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!