Ponedjeljak, 09 Listopad 2017 15:29

Novi uspjesi juniora VK Krka:Dvojac na pariće Radovčić - Papak osvojio zlato

Napisala: 
Novi uspjesi juniora VK Krka:Dvojac na pariće Radovčić - Papak osvojio zlato

Juniori Veslačkog kluba Krka Jerko Radovčić i Kristijan Papak okitili su se zlatom na završnoj regati Hrvatskog veslačkog kupa koja je proteklog vikenda održana u Pagu, u organizaciji Veslačkog kluba Pag.
Snage su odmjerile najbolje posade s ovogodišnjeg Kupa Dalmacije, u kojem se natječu klubovi iz Dalmacije i Kupa Miljenka Finderlea u kojem veslaju klubovi iz Istre, Primorja i kontinentalnog dijela Hrvatske. VK Krka na završnici je imao dvije posade, obje u kategoriji mlađih juniora, obje u dvojcu na pariće.

Denis Borna Bumbak i Lovre Klarin bili su također blizu postolja, ali su nakon velike borbe s posadama Gusara i Trešnjevke zauzeli četvrto mjesto.
Valja istaknuti kako je na ovogodišnjoj završnici zabilježen mali odaziv reprezentativaca, kako seniorskih tako i onih juniorskih, što treba pripisati činjenici da je riječ o mladom natjecanju koje se tek treba isprofilirati kao važno i potrebno.
 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!