Datum objave: 28. Srpanj 2017

Šibenik ponosan na izbornika Tucka:"Za dva dana pobjeda će biti još slađa!"

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog pobjede hrvatskih vaterpolista nad srpskom reprezentacijom na svjetskom prvenstvu u Mađarskoj slavi cijela Hrvatska, a posebno su ponosni Šibenčani jer je ih vodi Ivan Tucak. „Ovo je bilo odlično, a za dva dana pobjeda će biti još draža“, kratko je prokomentirao sinoćnju pobjedu.

 

Hrvatska je u izuzetno dramatičnom polufinalu svladala srpske vaterpoliste 12:11 i tako nanijela poraz selekciji koja je dominirala sportom posljednjih godina, osvojivši sve što se moglo osvojiti.

 

„Hvala Bogu da smo dobili. Radi nas i radi hrvatske javnosti koja je priželjkivala tu pobjedu. Mislim da smo ovom igrom danas pokazali zajedništvo i hrabrost i napokon pobijedili Srbiju oko koje je bila tolika fama, iako smo mi sami znali da vrijedimo. No to je sport , oni su dobivali prije, mi danas. A sigurno je još puno zajedničkih duela ispred nas. Tko bude vise inspiriran u datom trenutku, taj će pobijediti“,rekao je Anđelo Šetka, reprezentativac.

 

Priznanje im je odao Dejan Savić, izbornik Srbije.

'Čestitam Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Mogu reći da su ušli fizički jako u utakmicu, pokazali spremnost. S druge strane, mi se nismo uspijevali braniti s igračem manje i nevjerojatno je kako iz godine u godinu i iz dana u dan shvaćam da ne znam pravila ove igre,' riječi su trofejnog trenera na čelu Srbije“, kazao je.
 

Iz kategorije: Sport