Datum objave: 03. Ožujak 2017

Grad Vodice sufinancira kupnju kombija vodičkim košarkašicama

Šibenik News
Šibenik News

Grad Vodice sufinancirat će nabavu putničkog kombi vozila za potrebe Ženskog košarkaškog kluba Vodice sa 110.000,00 kuna.

 

- Ovaj se Klub već nekoliko uzastopnih godina ističe svojim sjajnim rezultatima u više dobnih skupina i to ne samo na lokalnoj već i na državnoj razini. Vodičke kadetkinje već su tri uzastopne godine prvakinje Hrvatske, dok su njihove mlađe kolegice bile treće na Juniorskom prvenstvu Hrvatske prošle godine - podsjećaju iz gradske uprave.

 

Odličan rad već od malih nogu daje izvrne rezultate, pa je Klub kroz godine iznjedrio i nekoliko reprezentativki: Barbaru Vunić, Petru Bašić, Brunu Obratov, Zrinku Ivas, Lorenu MIhić, Luciju Skorić, a Josipa Silov i Anet Mrdalj svoju sportsku kvalitetu danas dokazuju u prvoligaškim klubovima u Splitu i Šibeniku, dok s Josipa Ivas otisnula i izvan granica Lijepe Naše, u Italiju.


Unutar kluba djeluje Škola košarke koja trenutno okuplja oko tridesetak najmlađih članica, dok je registriranih košarkašica 45 koje će, nadaju se u Klubu nastaviti nizati dosadašnje vrijedne uspjehe.

 

Prepoznajući veliki rad i zalaganje, a kako bi još više doprinijeli razvoju Kluba i olakšali putovanja košarkašica na treninge, pripreme i natjecanja, Grad Vodice će sufinancirati kupnju, njima toliko potrebnog kombi vozila.
 

Iz kategorije: Sport