Datum objave: 12. Listopad 2016

Krenule prijave na drugi 3bunj Trek kroz šumu i makiju

Šibenik News
Šibenik News

Zadnju subotu mjeseca listopada, 29. listopada, u centru Tribunja, kod mosta, započet će drugi 3-bunj Trek. Očekuje se da će oko 200 natjecatelja sa prvim znakom starta utrke u 9.30 sati započeti natjecanje u dvije discipline.

 

Na 10 km će nastupiti rekreativci i početnici po lakšem terenu, dok će na 20 km nastupiti oni izdržljiviji tj. oni koji više-manje redovito treniraju. Dulja staza u prvom dijelu ide zaleđem Tribunja, pretežno kroz šumu i makiju, a u drugoj polovici utrke, na povratku, ide uz more, kamenjarom uz predivan pogled na okolne otoke.

 

Prijaviti se možete na stranicama www.racetracker.eu. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, spol, utrku (10 ili 20 km) te veličinu majice. Prijavljeni do 23. listopada dobivaju, osim startnog broja, okrijepe putem i osiguranja još i obrok i majicu s logom natjecanja. Nakon tog datuma navedeno bez majice i obroka.


STARTNINA: 110 kn (PDV uključen).


PODACI ZA UPLATU:


• primatelj: Mjesno poduzeće d.o.o., Badnje bb, 22212 Tribunj
• IBAN: HR1824110061121001797
• poziv na broj: 29102016
• model: HR00
• opis plaćanja: 3BUNJ TREK - ime i prezime natjecatelja
• iznos: 110 kn (startnina)


Pravila i propozicija su dužni pridržavati se svi natjecatelji. Ista se mogu naći na Facebook stranicama 3-bunj Trek-a. Na istim stranicama se može vidjeti i pregršt lijepih slika još ljepšeg Tribunja i okolice.

 

Natjecatelji koji ne mogu doći a uplatili su startninu mogu prenijeti pravo nastupa na drugu osobu po izboru. Oni pak koji odustanu a žele se zabaviti mogu iskoristiti svoju prijavu te preuzeti majicu i obrok te se zabaviti s ostalima nakon utrke. Organizator utrke je Mjesno poduzeće iz Tribunja a pokrovitelj Općina Tribunj.
                                                                                                                 

Iz kategorije: Sport