Datum objave: 10. Listopad 2016

Na stazi u Dubrovniku: Đani Vrljen, vozač AKK Šibenik, pobijedio automobilističkog asa Niku Pulića

Diana Ferić
Diana Ferić

Riječanin Đani Varljen, vozač Auto karting kluba Šibenik, postigao je još jedan uspjeh – jučer je u Dubrovniku, na njegovom terenu, u posebnoj Bussines utrci pobijedio poznatog automobilskog asa Niku Pulića.

 

Vozili su u istim automobilima, a treći koji je stigao na cilj u toj utrci bio je sporiji za 4 sekunde.

 

- Moram priznati da mi je to bio psihički pritisak s obzirom na ime Nike Pulića, ali i to što smo se nadmetali na njegovom terenu. Prvu put sam vozio utrku i kojoj je i on sudjelovao - kazao nam je Vrljen.

 

 

Bila je i to dobra promidžba za Šibenik jer Đani na svim automobilima kojima se utrkuje uvijek ima fotografiju Šibenika budući da mu je Turistička zajednica Grada Šibenika sponzor.

 

-Moram još jednom zahvaliti Turističkoj zajednici koja me podržava na svim utrkama i natjecanjima. Uvijek su uz mene i nema šanse da gdje god dođem ne spomenem i promičem Šibenik - izjavio nam je Đani.

 

On je, podsjetimo, ove godine učvrstio vodeću poziciju u Prvenstvu Hrvatske i Prvenstvu centralno europske zone u brdskom automobilizmu. Na brdskoj utrci u Cazinu sa svojom Hondom Civic 2.0 bio najbrži u grupi A i klasi 8 u prvenstvu CEZ, u konkurenciji vozača iz devet zemalja.


Prvi je bio i u utrci za PH, slaveći također u grupi A i klasi 8, srušivši pritom rekord staze, a i na posljednjoj utrci u Skradinu oborio je rekord staze. 

Iz kategorije: Sport