Datum objave: 26. Travanj 2016

Borci taekwondo kluba 'Juraj Dalmatinac' odlični na turniru u Imotskom

Šibenik News
Šibenik News

Na nedavno održanom  9. međunarodnom memorijalnom turniru 'Josip Jović'  u taekwondou, u Imotskom članovi šibenskog taekwondo kluba 'Juraj Dalmatinac' nastupili su sa svojim osam članova i doma su se vratili s medaljama oko vrata.

 

Inače, na natjecanju su nastupila čak 524 natjecatelja iz 27 klubova iz 3 države.
 

Zlatne medalje osvojile su Tereza Berač u konkurenciji mlađih kadetkinja do 43 kg i Sara Rak u konkurenciji kadetkinja do 59 kg. Tereza je slavila u sve tri borbe i to visokim rezultatima 4:2, 14:1 i 3:1.

Sara Rak je pobijedila u dvije borbe, i to u prvoj nokautom, a u drugoj prekidom od strane sudaca zbog velike bodovne razlike. Sari je ovo drugo natjecanje za redom na kojem pobjeđuje atraktivnim nokautom nogom iz okreta.

 

Srebrnu medalju osvojila je Lucija Desanić u konkurenciji mlađih kadetkinja do 39 kg pobjedama u dvije borbe, te vrlo upitnim porazom u finalu koje je nastao zbog čudne sudačke odluke o negativnom bodu.


Ira Lambaša osvojila je brončanu medalju u konkurenciji mlađih kadetkinja do 43 kg, pobijedivši također u dvije borbe, ali i tijesnim porazom u polufinalu.

 

Bez medalje ostali su, iako su pružili odlične nastupe Lana Lokas, Nora Lokas, Marko Lokas i Xingyu Chen.

 

Ovim nastupom je nastavljen izvanredan niz uspješnih nastupa mladih natjecatelja taekwondo kluba Juraj Dalmatinac, a trener Zoran Huljev samo pokazuje izvanredan rad u forsirajući borbeni, progresivni i napadački način rada u taekwondou, a rezultati ne izostaju.


Uz natjecatelje je bila i trenerica najmlađih skupina u klubu, Ivana Lambaša.

 

Posebnu zahvalu za svesrdnu pomoć članovi kluba upućuju djelatnicima Gradskog parkinga d.o.o. i njihovom direktoru Goranu Bulatu.
 

Iz kategorije: Sport