Petak, 26 Veljača 2016 12:55

"Građani" na Baldekinu sutra dočekuju moćni Zagreb, lidera prvenstva

Napisao: 
"Građani" na Baldekinu sutra dočekuju moćni Zagreb, lidera prvenstva

 

GKK Šibenik sutra nakon gotovo mjesec i pol dana, na Baldekinu igra utakmicu A1 lige protiv Zagreba. Na utakmici će navijači imati priliku vidjeti grčkog centra Georgiosa Diamantakosa na djelu. Za njega pomoćni trener Šibenčana Miro Jurić kaže da se sve više prilagođava na ekipu no i dalje ima problem s igračima nižeg težišta.

 

Šibenski zet Franko Kaštropil trenutno trenira sa Šibenčanima no prema Juriću, Kaštropil ima neke ponude iz inozemstva i još se ne zna dal i će pristupiti narančastima. Na zdravstvenom planu Teo Petani ima problema sa zadnjom ložom i Jurić ne zna hoće li igrati u sutrašnjoj utakmici. O momčadi Zagreba Jurić ima jako visoko mišljenje.

 

"Riječ je sigurno o najjačoj momčadi u ligi. Imaju širok roster, pokriveni su na svim pozicijama, a to pokazuju i njihovi rezultati u A1 ligi i Adria Kupu. Međutim, ako ćemo odigrati kako znamo, možemo do pobjede." priznaje pomoćni trener "građana".

 

Utakmica na Baldekinu sutra počinje u 17 sati. 

Objavljeno u Sport i rekreacija
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!