Datum objave: 17. Veljača 2016

Šibenčani i ostali, Tour of Croatia traži volontere za drugu izdanje utrke

Šibenik News
Šibenik News

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia traži volontere! Jedinstvena je ovo prilika za sve zaljubljenike u biciklizam da upoznaju biciklističke zvijezde, postanu važan dio ove manifestacije te dobiju jedinstven uvid u organizaciju kompleksnog sportskog događanja koje se održava u 12 gradova tijekom 6 dana.

Drugo izdanje utrke Tour of Croatia tako će se održati od 19. do 24. travnja u 6 etapa na trasi dugačkoj više od 1150 kilometara duž Jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske.

Ususret ovogodišnjem izdanju utrke organizatori pozivaju sve one koji žele steći nova znanja i vještine u dinamičnom okruženju, ali i upoznati nove ljude i dobro se zabaviti da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja (Osijek, Varaždin, Plitvička jezera, Split, Makarska, Šibenik, Crikvenica, Učka, Pula, Umag, Zagreb, Sv. Martin na Muri). Prijave se primaju do 25. ožujka.

Ukupno će biti odabrano 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu. Organizatori volonterima osiguravaju hranu, piće, majicu TOC 2016, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o utrci mogu se pronaći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici.

Iz kategorije: Sport