Datum objave: 19. Siječanj 2016

Tucak i Barakude večeras će preko Mađara pokušati izboriti polufinale u Beogradu

Šibenik News
Šibenik News

 

Hrvatska vaterpolska reprezentacija večeras će pokušati izboriti polufinale Europskog prvenstva u Beogradu u utakmici s reprezentacijom Mađarske. Izravni prijenos utakmice koja se igra u 20.15 sati u Kombank areni možete pratiti na HTV 4.

“Najvažnija utakmica prvenstva, četvrtfinale na svakom velikom natjecanju nosi sve, ili idete u borbu za medalje ili idete u onu utješnu skupinu. Stanje u ekipi je dobro, mi smo potpuno spremni. Znamo da igramo protiv izvrsnog protivnika, znamo da je Mađarska odlična reprezentacija, ali sigurno i mi smo. Sve je u najboljem redu, rade se zadnje pripreme, analize, kolektivne i grupne. Standardna priprema kao i za svaku veliku utakmicu, tako i za ovu!”- izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Za Hrvatsku će protiv Mađarske igrati: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

Zdravstveni status Barakuda je zadovoljavajući, a voditelj liječničkog tima reprezentacije dr. Boris Labar je otkrio: “U Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji odrađeno je sve kako treba. Ima sitnih detalja koji su uvijek mali problem, tekući problemi koji se rješavaju poput respiratornih infekcija, blažih povreda. Niti jedan igrač nije ozbiljnije izbačen iz igračke kolotečine i igračkih mogućnosti. Mislim da sa dosadašnjim putem gledajući rezultat možemo biti apsolutno zadovoljni!”
 

Iz kategorije: Sport