Datum objave: 09. Siječanj 2016

Gordon Schildenfeld na godišnjem u Grčkoj nagovijestio da se vraća u Panathinaikos

Šibenik News
Šibenik News

 

Iako je tijekom ljetnog prijelaznog roka najavljivan kao veliko Dinamovo pojačanje, Gordon Schildenfeld još uvijek nije odigrao ni minute u ovoj sezoni za 'modre', piše Tportal.

Naime, nakon povratka iz Grčke, gdje je igrao nekoliko sezona i to na visokom nivou, bivši igrač Šibenika, ali i Dinama, ozlijedio je list i ostao na 'prisilnom odmoru', ne odigravši ni minute u Dinamovu dresu. A oko Šifinog povratka svojevremeno su se posvađali i braća Mamić. Zdravko je bio 'za', Zoran je bio 'protiv', no Schildenfeld ih je uvjerio da je još uvijek 'pravi' i stigao je u Maksimir, kao veliko pojačanje uoči Lige prvaka.

Imao je Schildenfeld i druge, unosnije ponude, no zbog obiteljskog mira želio je u Zagreb. Ali ovdje se nije naigrao, a zov iz Atene očito je prilično odjeknuo i kod njega.

'Bio sam u Ateni na godišnjem odmoru, ali dalje od toga ne želim komentirati', izjavio je Schildenfeld za Sportske novosti, ostavivši otvorenu mogućnost povratka u Atenu, gdje bi trebao zamijeniti ozlijeđenog Sergija Sancheza. A portal 'Sport-Fm', koji je u vlasništvu predsjednika 'zelenih', čak i piše kako su pregovori otišli puno dalje od početne faze 'ispipavanja terena'.

Iz kategorije: Sport