Datum objave: 13. Listopad 2015

Gimnastičarke GK Šibenik-Dalmacija "pokupile" zlatne medalje u tri kategorije na natjecanju u Crnoj Gori

Šibenik News
Šibenik News

 

Proteklog vikenda članice Gimnastičkog kluba Šibenik-Dalmacija nastupile su na Međunarodnom natjecanju ritmičke gimnastike „CUP PODGORICE 2015“, održanom u Podgorici u Crnoj Gori.

Već pomalo i tradicionalno u Šibenik su se vratili s pregršt osvojenih medalja i mnogo prekrasnih dojmova s ovog fantastično organiziranog natjecanja. Uz veliko šarenilo prelijepih svjetlucavih kostima , te nadasve lijepih pokreta i koreografija s obručima, trakama, vijačama, loptama i vježbi bez rekvizita donijele su malo ritmičke čarolije u dvoranu.

Program je započeo u subotu oko 10:00 sati gdje su se u svečanom defileu predstavile sve sudionice natjecanja, a natjecalo se u svim kategorijama (mini, mlađe kadetkinje, kadetkinje, juniorke i seniorke). Šibenske ritmičarke nastupile su u tri kategorije. Kod najmlađih, u kategoriji „mini“ prvo mjesto osvojila je KATJA PAVASOVIĆ .
U kategoriji mlađih kadetkinja također prvo mjesto osvojila je IVA NAKIĆ. ANETA UNIĆ u kategoriji kadetkinja osvojila je zlatnu medalju i prvo mjesto.

Trenerice Ivančica Jakoliš i Nena Tešulov iznimno su zadovoljne nastupom svojih natjecateljica i njihovim plasmanima, sretne su jer su ostvarili svoje ciljeve jer su svi vidjeli plodove rada ovih djevojaka, koje zaista daju sve od sebe. Nadaju se s toga dobrim rezultatima i na drugim natjecanjima.

 

Iz kategorije: Sport