Datum objave: 05. Veljača 2014

Šibenski košarkaši zablistali na "All Stars-u" pred prepunim tribinama

Nina Medić
Nina Medić

Prepuni Baldekin uživao je večeras u dvosatnom košarkaškom spektaklu, a najviše ovacija publike pobrala je slovenska akrobatska skupina Dunkin' Devills tako da je rezultat revijalne utakmice između Sjevera i Juga pao u drugi plan. No, spomenimo ipak kako je pobijedio Sjever i to rezultatom 143:139, a u njihovoj momčadi briljirao je mladi i talentirani Šibenčanin, inače igrač Cibone, Dario Šarić koji je na kraju proglašen najatraktivnijim igračem utakmice. Titulu igrača utakmice s 20 postignutih koševa zaslužio  je također igrač Sjevera, Amerikanac  Jerel Blassingame.

Natjecanje u gađanju trica i zakucavanju održano je na poluvremenu, a titulu pobjednika u šutiranju trica odnio je četrnaestogodišnji kadet Omladinskog košarkaškog kluba Šibenik, Toni Nakić, dok se u zakucavanju iskazao miljenik domaće publike Ljubo Šamadan, igrač GKK Šibenik.

Najboljim strijelcem utakmice proglašen je Ivica Radić, igrač Kvarnera koji je postigao 24 koša. Prvo podbacivanje na utakmici dopalo je Nikicu Penđera, dogradonačelnika Šibenika.

Osim u košarci i akrobatskim vještinama, gledatelji su uživali i u atraktivnom nastupu cheerleadersica Cedevite, te u nastupu šibenskih repera, skupine „022“ i „One 2 Many“.

Iz kategorije: Sport