Datum objave: 25. Siječanj 2019

Vježbajte, osvajajte nagrade u subotu u Dalmare centru i pripremajte se za bodrenje "kauboja"

Diana Ferić
Diana Ferić

Cijeli dan posvećen sportu, vježbanju i rekreaciji očekuje vas u subotu, 26. siječnja u Dalmare centru. "Dobrodošli su svi, mali i veliki, zaljubljenici u zdrav život koji će se moći okušati u radarskoj kontroli i na ergometru te osvojiti posebne nagrade"; poručuju iz tog trgovačkog centra.

U tijeku je svjetsko prvenstvo i Hrvatskom vlada prava rukometna groznica, a Dalmare centar je veliki fan naših kauboja. Kako biste i vi pokazali natjecateljski duh, cijelu subotu u shopping centru Dalmare će se odvijati sportske aktivnosti i natjecanja uz prigode za osvajanje vrijednih nagrada. Sponzor prve nagrade od 1000 kn je HERVIS trgovina.

Na glavnom trgu Dalmare centra, u vremenu od 11 do 13 sati te od 17 do 20 sati, moći ćete se okušati u dvije vrste natjecanja – u radarskoj kontroli i na ergometru.

"Opali u centar, i to najjače što možeš" glavni je moto radarske kontrole, koja mjeri brzinu vašega udarca. Sve što trebate je majstorski zapucati prema golu i oboriti brzinski rekord, koji će naš radar zabilježiti. Ova jedinstvena atrakcija idealna je za velike i male. Natjecatelji će moći skupljati bodove gađajući gol rukometnom loptom te pokazati sportsko znanje u rukometnom kvizu i ostalim zabavnim igricama koje su osmišljene i za one najmlađe. Najbolji rezultat osvaja prvu nagradu u iznosu 1000 kn bonova iz Hervis trgovine, druga nagrada je 500 kn i treća 300 kn bonova iz trgovina kao što su dm, Nike , Gyms4you teretane te mnogih drugih.

Kao i svake godine, Dalmare centar provjerava koliko su njegovi posjetitelji spremni veslači, pa je tako i ovaj put organizirao natjecanje na ergometru. Svatko tko želi sudjelovati, trebati se samo pripremiti, prijaviti i zaveslati! S nama će biti i naš stručni trener, magistar kineziologije Stipe Palinić, koji će paziti kako bi sve prošlo u najboljem redu. Oni najbrži mogu osvojiti prvu nagradu u iznosu 1000 kn bonova iz Hervis trgovine, ili drugu i treću u iznosu 500 kn, odnosno 300 kn bonova.

U zdravom tijelu zdrav duh! Zato vas Dalmare poziva da u sebi probudite sportaša, udarite ili zaveslate najbolje što možete te osvojite nagrade. Sve to uz puno zabave i dobrog raspoloženja. (adv)
 

Iz kategorije: Sponozirani članci