Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 12:04

Predblagdanska atmosfera u Dalmare centru je u punom jeku, dočekani sveti Nikola i Anđeo

Napisala: 
Predblagdanska atmosfera u Dalmare centru je u punom jeku, dočekani sveti Nikola i Anđeo

Uz pjesmu, bajkovite priče i slatke pitalice,mališani su protekle subote dočekali svetoga Nikolu i Anđela. Krampus nije imao šanse jer su svi bili jako dobri i zaslužili pohvale i darove

 

Shopping centar Dalmare već je tradicionalno dio obiteljskih priča. A najljepše djetinje priče i uspomene vezane su uz prosinac, kićenje bora, svetog Nikolu i iščekivanje trenutka otvaranja poklona... Tako je bilo i prošloga vikenda od 11 do 13 i od 17 do 19.30 sati, kada je u Dalmare stigao, ni više ni manje, sveti Nikolu i njegov pomoćnik Anđeo. Uokolo je lutao i Krampus, ali nitko ga se nije bojao jer su svi bilo dobri i zaslužili darove.

 

Uz poučnu predstavu "Čija je ovo čizmica?", vesela djeca susrela su brojne poznate likove i maskote, otkrivala tko je od njih izgubio čizmicu te svoja znanja i kreativnost pokazivali u radionicama i interaktivnim igrama - kroz kviz Slatke pitalice i igru Najbrži poklon. Naučili su napraviti anđela te uživali u izložbi obojenih cipelica.

 

I ove godine, veselo je bilo u Dalmareovom Božićnom parku, koji je tijekom prosinca otvoren svaki dan od 18 do 20 sati, a subotom od 10.30 do 13 sati. Najveća je gužva bila ispred Poštanskog ureda Djeda Božićnjaka. Čak su vilenjaci i orašari pisali Djedici!

 

Objavljeno u Sponozirani članci
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!