Datum objave: 26. Listopad 2018

Halloween party ove nedjelje u Dalmare centru uz predstavu o zlim vješticama i princu

Diana Ferić
Diana Ferić

Najstrašnija noć se bliži, noć kada će na ulice izaći stvorenja koja ne viđamo često. No, nema mjesta strahu. Oni su tu samo zato da se te nedjelje ludo zabavite na partyju godine u shopping centru Dalmare..., poručuju iz tog shopping centra.

Rezervirajte nedjelju jer vas baš tada očekuje nezaboravan tulum uz vještice, paukove, zombije i ostala najstrašnija stvorenja. Morate priznati da nemate svaki dan takvu priliku. Zato odjenite svoje "strašne" kostime, našminkajte se, obojite kosu i pridružite nam se na Dalmare Halloween partyju.

Osim dobre zabave, vaše mališane očekuju kreativne radionice "Leteće vještice", izbor najstrašnije maske te strašno zabavne igre "Paukova mreža" i "Začarane bundeve". A ako nemate dovoljno "strašan" kostim za naš party, bez brige, i dalje može uživati u njemu jer smo vam osigurali beauty kutak - facepainting & hairspraying gdje ćete se moći transformirati u omiljene halloween likove.

Pripremili smo vam i iznenađenje! U 18.30 očekuje vas lutkarska predstava "Kako su zle vještice pretvorile princa Hrvoja u žapca". Riječ je o ljubavnoj priči između princa Hrvoja i plemkinje Patricije, čije su obitelji bile zaraćene. Knez Đulijan nije mogao podnijeti vezu svog sina i plemkinje Patricije, stoga je odlučio pozvati dvije vještice, Gatu i Cotu, kako bi one prekinule tu ljubav. Plan je bio princa pretvoriti u žapca kako bi ga Patricija prestala voljeti, ali znamo da je prava i iskrena ljubav otporna na sve, pa i na magiju. Da dobro pobjeđuje zlo te kakav kraj su doživjele zle vještice, saznat ćete u ovoj predstavi za koju je tekst, scenarij i lutke napravila Jagoda Sablić.


 

Iz kategorije: Sponozirani članci