Datum objave: 09. Ožujak 2018

Zahvaljujući Dalmare centru 21 žena uživa u tituli najžene,a kandirali su ih njihovi najbliži

Diana Ferić
Diana Ferić

Kako odabrati jednu kada sve žene zaslužuju superlativ “najbolja”, pitao se ove godine žiri shopping centra Dalmare i jednoglasno odlučio taj zadatak prepustiti – brzini svojih Facebook fanova. Tako je ove godine 20 najbržih osvojilo titulu najbolje. A kako su se sve prijavile prvi dan, dalmareovci su odlučili odabrati još jednu, 21. prijavljenu, čije je ime obznanjeno na sam Dan žena.

 

Naime, krajem veljače Dalmareov tim objavio je kako i ove godine organizira posebne aktivnosti u koje se mogu uključiti svi kavaliri, ali i prijatelji, prijateljice, mame… Potraga za naj ženama odvijala do 7. ožujka putem Facebook stranice Dalmare centra, na kojoj je bilo potrebno staviti sliku drage ženske osobe i napisati zašto upravo ona zaslužuje naj titulu. Mnoge koje zaslužuju prefiks "naj" prijavili su supruzi, djeca, sestre, prijateljice, kolegice, susjede te dragim ženama još jednom pokazali koliko ih cijene i vole.

 

Sve dobitnice okupile su se na svečanoj dodjeli nagrada, 8. ožujka, na drugom katu ispred Cinestara u 18 sati. Osim nagrada, koje su osigurali Emde maskice, Hervis, Posteljina.hr, food&food, Ghetaldus, Kik, s.Oliver, Derma Nova, Gyms4you, Inbox papirnica, McDonald's, Nike shop, Charm silver, Sportina, dm, naj žene dobile i darove iznenađenja (balon i ružu), a u 19 sati za njih i njihova pratioca/pratiteljicu upriličena je projekcija filma “Oblik vode”.

 

Tim shopping centra Dalmare od srca zahvaljuje svima što su se vrlo ozbiljno prihvatili zadatka i ispisivali najljepše riječi o svojim kandidatkinjama.
 

Iz kategorije: Sponozirani članci