Petak, 27 Siječanj 2017 15:25

Dalmare za Valentinovo zagrijava srca romantičara i dijeli zanimljiva putovanja

Napisala: 
Dalmare za Valentinovo zagrijava srca romantičara i dijeli zanimljiva putovanja

Prognozu koja će ugrijati sva srca od 1. do 13. veljače stiže iz Dalmare centra! U povodu Dana zaljubljenih probudite romantičara u sebi i osvojite putovanje iz snova u Veneciju, Beč, Padovu, Veronu ili Budimpeštu.

 

Nakon niskih temperatura i snježnih pahulja približava nam se Dan zaljubljenih, dan koji tradicionalno grije mnogobrojna srca i mami na romantične avanture. Jednu takvu priprema i šibenski shopping centar Dalmare koji želi iznenaditi sve – ne samo zaljubljene!

 

Tradicionalno u znaku crvene boje i srca, Dan zaljubljenih u Dalmare centru proteknut će u znaku nagradne igre namijenjene najkreativnijim romantičarima. Dovoljno je u tjednu od 1. do 13. veljače, kupiti željeni proizvod, sačuvati račun od minimalno 100 kuna, ispuniti kupon i napisati originalnu poruku voljenoj osobi te ubaciti u srce koje se nalazi na glavnom trgu u Dalmare centru.

 

Izoštrite i sluh jer Radio Ritam će svakodnevno čitati odabrane poruke, a 13. veljače ekipa iz Dalmare centra i Radio Ritma, odabrat će pobjednika ili pobjednicu koja je osvojila putovanje za dvoje. Vrijedi probuditi romantičara u sebi jer ove godine Dalmare nagrađuje natjecatelja s najvećim srcem romantičnim putovanjem u grad iz snova, Veneciju, Beč, Padovu, Veronu ili Budimpeštu. Ne propustite postati glavna zvijezda svog romantičnog filma i zaljubljeno odlepršajte na set u najeminetnije europske destinacije.

 

Sve aktivnosti, kao i informacije o dobitnicima, moguće je pratiti u tjednu od 1. do 13. veljače 2016. na službenoj Facebook stranici Dalmare shopping centra.


 

Objavljeno u Sponozirani članci
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!