Datum objave: 12. Kolovoz 2011

Počinje dvodnevni punk spektakl na Martinskoj

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Iako je u u vrijeme trajanja Terranea teško uopće obratiti pozornost na bilo koju drugu glazbenu manifestaciju, bilo bi neodgovorno ne spomenuti 12. po redu Martinska fest, dvodnevni punk festival koji počinje večeras. Isto vrijeme, isto mjesto, punkeri iz Hrvatske i svijeta mogu odahnuti, unatoč financijskim teškoćama, Martinska fest itekako opstaje. Program počinje u 21 sat, nastupaju domaći bendovi Mass Hypnosis, Essence, Bolesno grinje, te Doom iz Velike Britanije i Les Skalopes iz Francuske. U subotu nastupaju „kaotični“ Amerikanci imena Total Chaos, Belgijanaci Al2ruin, te domaći bendovi Pasi, Socijalna služba i Domination.
Dnevna ulaznica košta 70 kuna, a 100 kuna je upad za oba festivalska dana. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu. Parking i kampiranje su i ove godine besplatni

Organizatori upozoravaju na pravila poput zabrane unošenja oružja i oštrih predmeta, unošenje stakla i većih(!) količina alkohola te uvođenja kućnih ljubimaca u koncertni prostor.
Za kraj poručuju: Dođite u miru ili uopće ne dolazite!
Spomenimo još da su organizatori Terranea, koji traje još danas i sutra kolegijalno zadnja dva dana „prepustili“ Martinskoj i glavna glazbena imena „ugurali“ u prva tri dana festivala, kako se ne bi sudarili sa festivalom koji ima 12-godišnju tradiciju. Ipak, i večeras su na programu velika glazbena imena, uglavnom iz svijeta elektronske glazbe poput DJ Rupturea, Dj Franka, ali i beogradska „Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar“ te domaći bend u usponu Nipplepeople.

Iz kategorije: Kultura