Četvrtak, 11 Srpanj 2019 12:55

Organizatori ovogodišnjih festivala pokazali čelnicima i novinarima kako su uredili Martinsku

Napisala: 
Organizatori ovogodišnjih festivala pokazali čelnicima i novinarima kako su uredili Martinsku

Organizatori ovogodišnjih glazbenih festivala na Martinskoj uredili su tu uvijek atraktivnu, ali do zada zapuštenu i zanemarenu lokaciju do neprepoznatljivosti u što su se danas, prilikom obilaska uvjerili i gradski čelnici. Po lokaciji su ih proveli Vedran Meniga iz pozitivnog ritma i Igor Bergam, predsjednik udruge P.A.R.K. koja organizira Regius festival. U obilasku su bili i novinari, a na kraju je priređen osvježavajući domjenak.

Stvorili su sve potrebne uvjete za održavanje koncerata, ali i za boravak u tamošnjem kampu i pokazat će Martinsku u najboljem svijetlu.

Sezonu sutra otvara dvodnevni festival Regisu,a uz njega do kraja kolovoza bit će održan Seasplash, Membrain, Nox, Kanal i Blast festival, a uz to i uvertira u TLM festival - TLM Festival Warm Up. U svakom slučaju, martinska je upisana kao joj jedna atraktivna i neponovljiva festivalska pozornica na Jadranu.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!