Datum objave: 06. Svibanj 2019

Uvedene nove pogodnosti za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava: Besplatni koncert, popusti...

Diana Ferić
Diana Ferić

Brojne dodatne pogodnosti uvode se za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz već dobro poznate postojeće – slobodan ulaz na šibenske tvrđave; besplatan ulaz na večernje programe na Tvrđavi Barone; popusti pri kupnji ulaznica za koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila koje organizira Tvrđava kulture; besplatan ulaz na koncert povodom Dana Kluba prijatelja – nakon 6. svibnja članovi će moći ostvariti i brojne dodatne pogodnosti, priopćili su iz Ju Tvrđave kulture.

Od svibnja ispijanje kave, uživanje u dalmatinskim delicijama ili ručno rađenim slaticama na Tvrđavi Barone članovima Kluba će biti još i draže uz 15 posto popusta na ukupan račun.

S druge strane, suvenirnice na tvrđavama i u City Pointu olakšati će potrage za savršenim poklonom za najdraže. Lokalni proizvodi postat će još pristupačniji – na odabrane artikle članovi Kluba ostvaruju 10% popusta pri kupnji.
Navedene popuste lako je ostvariti - dovoljno je predočiti važeću člansku iskaznicu na navedenim mjestima.

No, čini se da će članovi u narednom razdoblju svoje članske iskaznice rado koristiti i u City Pointu.
Naime članovi Kluba prijatelja tamo mogu podići svoju gratis ulaznicu za središnje događanje ovogodišnjeg izdanja Croatian Travel Festivala, predavanje poznatog svjetskog avanturista Levisona Wooda, koji će o putovanjima i svojim poduhvatima razgovarati s novinarom i putopiscem Goranom Milićem. Time će 25. svibnja Tvrđava sv. Mihovila postati destinacija članova Kluba koji u sebi nose više ili manje avanturističkog duha. Kontigent ulaznica je ograničen, stoga se valja požuriti do City Pointa!

I ove će godine ljetna koncertna sezona na najljepšoj pozornici Jadrana biti otvorena besplatnim koncertom za članove Kluba. Tko će s članovima slaviti 6. lipnja na Tvrđavi sv. Mihovila ostat će obavijeno velom tajne još neko vrijeme. No datum i mjesto proslave prijateljstva dobro su poznati, stoga ih zapišite u svoje kalendare! Više informacija stiže uskoro.

Za one neodlučne oko članstava u Klubu stiže još jedan dobar razlog zašto se učlaniti. Danas, 6. svibnja, započinje promotivna akcija „Povedite prijatelja“ kojom se svim novim članovima (i onima koji produže svoje članstvo nakon navedenog datuma) omogućava da na tvrđave povedu nekog tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba. To će pravo novoučlanjeni moći iskoristiti do četiri puta godišnje, koristeći ulaznice koje će dobiti pri učlanjenju. Detalji o akciji dostupni su na tvrdjava-kulture.hr.

Pet je to novih pogodnosti kojima Klub prijatelja uveseljava postojeće i nove članove povodom obilježavanja pete godine djelovanja. Pridružite se i vi dobrom društvu Kluba!, priopćili su iz Tvrđave kulture.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3