Datum objave: 18. Travanj 2019

Planule ulaznice za Grašin koncert na tvrđavi svetog Mihovila pa će organizirati još jedan

Diana Ferić
Diana Ferić

Petar Grašo ponovno je pokazao zašto je jedan od najtraženijih izvođača u regiji. Njegov prvi nastup na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 23. kolovoza, u organizaciji Star produkcije i Tvrđave kulture Šibenik, izazvao je veliki interes publike tako da su ulaznice doslovno "planule" u jednom danu pa je taj splitski glazbenik odlučio održati još jedan koncert, dan kasnije, 24. kolovoza. 2019.

 

- Iznimno mi je drago što je moj koncert u Šibeniku izazvao toliki interes i sretan sam što ćemo se na tvrđavi sv. Mihovila družiti dvije večeri. Publika je moja najveća nagrada jer zajedno starimo sve ove godine, a ono što obećanjem je da ću im dati sve od sebe kao i uvijek - rekao je Grašo.

Apsolutni rekorder protekle godine u osvajanju nagrada publike u Hrvatskoj i regiji velike dvorane i Arene odlučio je zamijeniti manjim koncertni prostorima na nadolazećoj ljetnoj turneji.

 

Grašini nastupi odavno su poznati po raskošnoj produkciji i emotivnoj atmosferi, a nastup na tvrđavi Sv. Mihovila bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača.

 

Ulaznice za Grašin koncert 23. i 24. kolovoza u Šibeniku možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3