Datum objave: 05. Ožujak 2019

"Šibenski slavij" Marko Škugor pjeva večeras u Lisinskom, a za styling je zadužena Đina Grbin

Diana Ferić
Diana Ferić

Rasprodan je odavno koncert koji će "šibenski slavuj" Marko Škugor održati večeras u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagerbu čime je još jednom potvrdio da je miljenik publike. Na tom će koncerti biti i dodatni "šibenski touch" jer se za Markov styling pobrinula šibenska modna dizajnerica Đina Grbin.

 

Mladi glazbenik ne prestaje s radom, pa će tako 29.03.2019. nastupiti i u HNK Zadar! Osvojio je nominaciju za Porin u kategoriji “Najbolji album zabavne glazbe” i snimio dva nova spota u mjesec dana: “Vagabundu” i “Taman si mi mira“. Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom “Samo s tobom sam upoznao ljubav” i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi “Samo s tobom sam upoznao ljubav“, “Ako projdemo” i “Za tebe bih učinio sve“, ovaj šibenski slavuj ne prestaje s radom, piše portal Dalmacijadanas.

 

Izuzetni pjevač svoj je prvi samostalni nastup u Lisinskom održao u ožujku 2018. i rasprodao koncert čak 12 dana unaprijed! Ove godine 2 tjedna prije je rasprodao koncert zbog čega je dogovoren još jedan koncert 25.3.2019. u Lisinskom u organizaciji Scardone! Marko u Lisinskom nastupa sa svojom grupom koja je dodatno proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima. Gošće će biti Zorica Kondža i Antonella Malis. – Oduvijek sam sanjao da zapjevam u Lisinskom na samostalnom koncertu. To se obistinilo lani kada je koncert bio rasprodan čak 12 dana unaprijed. Vatreno krštenje koje mi je dalo neopisivi vjetar u leđa. Ove godine sam također odlučio zapjevati u Lisinskom u čast Danu žena. Koncert je rasprodan, a još nas puno vremena dijeli do koncerta te smo odlučili da zbog velikog interesa napravimo još jedan koncert 25.3. Hvala svima koji su nabavili svoje karte na vrijeme, a za sve one koji još nisu – evo izvrsne prilike da to učine. Obećajem puno dobre pjesme, pozitivne energije i brojnih iznenađenja! Vidimo se 5.3. i 25.3. gdje ćemo zajedno doživjeti okus mora u srcu Zagreba!- zaključio je Marko.
 

Iz kategorije: Kultura