Petak, 01 Veljača 2019 09:29

HIT KOMEDIJA:Sarajevski glumci striperi povodom Valentinova nastupaju za Šibenke

Napisala: 
HIT KOMEDIJA:Sarajevski glumci striperi povodom Valentinova  nastupaju za Šibenke

Nakon 200 odigranih predstava u 4 godine postojanja i više od 100 tisuća oduševljenih gledatelj(ic)a diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, šibenska publika ponovo će moći uživati u popularnoj komediji Dame biraju sarajevskog Altteatra.

U subotu 16. veljače, povodom Valentinova sarajevski glumci striperi vraćaju se u Šibenik na Baldekin jer žele ponovo osjetiti oduševljenje šibenki za koje kažu da su jedna od najboljih publika. Nisu mogli odoljeti brojnim porukama i mailovima obožavateljica kojima je bio zatrpan facebook page sarajevskog Altteatra zato obečavaju najluđi provod na Baledkinu.

Predstava koja već četiri godine puni dvorane širom regije i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, na koju se gledaljice i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera postala je sinonim za urnebesnu komediju.

Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. No kada jedan od njih predloži da bi prijeko potrebne novce mogli zaraditi kao striperi u noćnom klubu, počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspjehom.

Predstava obiluje plesnim točkama, osobenim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva i okolnosti u kojima živimo.

Predstavu koju s velikim oduševljenjem i po nekoliko puta gleda mahom ženska publika, postala je svojevrsni „Ladies night out“ na kojemu se djevojke i žene od 17 do 77 godina zabavljaju kao nikad ali nije rijetka ni muška publika željna pravog, urnebesnog sarajevskog humora.

Sve veču popularnost ove hit komedije pokazuju i brojke: samo u Splitu su igrali više od 20 puta, u Zagrebu preko 10, Puli , Rijeci, Osijeku, Dubrovniku, Zadru po 4 puta.
 Altteatar iz Sarajeva, u čijoj produkciji je i nastala predstava, svojevremeno je obećao nagradu gledatelju koji dokaže da se gledajući ovu predstavu nije nasmijao do suza. Nagrada još uvijek nije dodijeljena.

Zato ponesite rupčiće za brisanje suza smijalica, pripremite se za urnebesnu zabavu i na vrijeme nabavite svoju ulaznicu za predstavu za koju se svugdje traži karta više – nerijetko je rasprodana i tjednima ranije.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima EVENTIMA u Šibeniku : Kiosci Tiska, Tisak Media, Exclusive change mjenjačnice i online Eventim.hr.


 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!