Subota, 22 Prosinac 2018 11:51

Nije "brijanje nasuvo" nego brijanje brade u humanitarne svrhe danas i sutra na Adventuri

Napisala: 
Nije "brijanje nasuvo" nego brijanje brade u humanitarne svrhe danas i sutra na Adventuri

Brijanje po parku, novi Adventurin program humanitarnog karaktera kulminirat će danas i sutra kada će se, od 17 sati popodne, u posebno osmišljenoj kućici-brijačnici na srednjoj etaži Parkića udružiti šibenski brijači i frizeri iz frizerskog salona Ana i muških frizerskih salona Arkada, Apolon, A&G, BB i Pilus, priopćili su s Adventure. 

Sve što danas i sutra ovi vrijedni brijači Djeda Božićnjaka obriju i poštucaju ići će za Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac za kupnju uređaja koji će omogućiti lakšu i veseliju svakodnevnicu djeci s najtežim poteškoćama. Podsjetimo, u ovu humanitarnu akciju prije desetak dana uključilo se šest šibenskih bradonja koji su već dosad prikupili preko 10.000 kuna za skidanje svojih brada, a kako će poznata lica izgledati bez svoga zaštitnoga znaka možete pratiti danas od 17 sati u brijačnici Djeda Božićnjaka u Parkiću ili na live-streamu na Facebook stranici Adventure!

Međutim, ni naši udruženi brijači niti bradonje koji su skupljali sredstva za uklanjanje svog zaštitnog znaka – brade nisu sami, već su im se pridružile ekipe entuzijasta – da bi lice nakon brijanja bilo nahranjeno, a brada sjajna pobrinut će se Sapunoteka, da biste se zaštitili od hladnoće brinut će Pivovara 022, dok je Šibenska pivovara tu za zaštitu od samoće; za glazbenu podlogu zadužena je Udruga Echo, a da bi cijeli svijet mogao pratiti Brijanje po Parku pobrinuli su se momci uz Photo Studija 82!

Daj i ti svoju bradu jer narast će ti nova! Danas i sutra brijemo po parku!

FOTO:ŠibenikIN

   

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!