Utorak, 14 Kolovoz 2018 12:13

Ivana Slavica Vunić "izbacila" novu kolekciju nakita,zaštitno lice je prelijepa košarkašica Antonija Sandrić

Napisala: 
Ivana Slavica Vunić "izbacila" novu kolekciju nakita,zaštitno lice je prelijepa košarkašica Antonija Sandrić

Nakit šibenske dizajnerice Ivane Slavice Vunić koja promovira novu kolekciju 'Summer Vibes', putuje u egzotičnu Costa Rici, u Latinskoj Americi. Zaštitno lice kampanje za novu kolekciju je šibenska košarkašica, Antonija Sandrić koja je bila i ostaje zaštitno lice i ambasadorica tog nakita.

'Dobila sam izvrsnu ponudu iz Costa Rice gdje je jedan poznati butik koji drži brendirane stvari zainteresiran za suradnju. Butik ima svoje komitente po cijelom svijetu i oni u rujnu dolaze u Hrvatsku na završne dogovore oko preuzimanja nakita i sklapanje ugovora o suradnji ', otkriva dizajnerica, dodajući da su zanimanje za njenu kolekciju nakita pokazali i predstavnici međunarodnog izbora za Miss turizma svijeta koji su je pozvali da osobno prisustvuje ovogodišnjem natjecanju.

Riječ je o nakitu koji savršeno upotpunjuje baš svaki stajling što je u kampanji pred fotografskim objektivom Nina Stojića odlično dočarala i prelijepa košarkašica. Kampanja je snimljena u Šibeniku, u D Resortu u Mandalini, a kolekcija je nadopunjena tzv. nanogvicama, nakitom za noge što garantira da će žene koje nosi komade iz kolekcije 'Summer Vibes' svakako biti zamijećene.

Kolekcija koju, između ostalog, čine narukvice, ogrlice i naušnice karakteriziraju boje ljeta, a osim pojedinačno, nakit šibenske dizajnerice može se nositi kao komplet.
Ivana svojim klijenticama rado izlazi u susret te izrađuje nakit po narudžbi i njihovim željama. Njen rad rado nose i to ne skrivaju pjevačica Žanamari Perčić, Nives Celzijus, Lana Jurčević, blogerica Jelena Perić. Već godinama njen nakit za svoje nastupe naručuje i nosi svjetski poznata DJ-ica Niki Bellucci. Tako je njen nakit već nekoliko godina prisutan i na trendsetericama van Hrvatske, a ove godine nastavio se kao 'must have' modni dodatak probijati do šireg međunarodnog tržišta.

 

Ivana Slavica Vunić sa svojim je nakitom prije nekoliko godina tiho ušla među modno osviještene dame i tim putem korača sve sigurnije iz kolekcije u kolekciju rušeći zemaljske granice!

 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!