Petak, 20 Srpanj 2018 15:44

Party brodovi nisu privilegija bogatih stranaca,Šibenik dobio Sunset Party ture brodom

Napisala: 
Party brodovi nisu privilegija bogatih stranaca,Šibenik dobio Sunset Party ture brodom

Tvrtka ONETWO ovo je ljeto odlučila začiniti šibensku turističku ponudu sa Sunset Party brodovima. Riječ je o programu koji gotovo svaka turistička destinacija ima u ponudi, a u Šibeniku do sada nije postojao.

Tura kreće oko 19 sati sa šibenske rive, prolazi kroz kanal Sv. Ante, obilazi tvrđavu Sv. Nikole i čeka se suton u šibenskom arhipelagu. Nakon zalaska sunca, ruta ide prema Zatonu noćnom vožnjom ispod šibenskog mosta, a povratak na šibensku rivu je oko 23 sata. Brod dalje nastavlja prema Vodicama, pa svi koji su željni zabave do jutra mogu to učiniti u noćnom klubu Opium gdje, s ulaznicom za brod, imaju besplatan ulaz.

 

Plovidba je popraćena afro, fukny i house gazbom koju puštaju domaći i strani DJ-evi, a često se isprepleću i elementi jazza kroz nastupe saxsofonista ili trubača. Za raznovrsnu ponudu koktela i ostalog pića brine renomirana ekipa barmena iz popularnog Barcode-a i Vintage-a.

 

Sljedeći Sunset Party Boat je 25.7. kada će nastupiti poznata nizozemska DJ zvijezda Larry de Kat uz domaću podršku DJ Tabule. Larry de Kat poznat je upravo po spomenutom žanru – houseu kao osnovi, kroz koji provlači elemente jazza, plovi preko soula, hip hopa i funka. Larry također ima i atraktivne vokalne nastupe, tako da će ovaj događaj zasigurno biti party za pamćenje.

 

„Još uvijek su nekako party brodovi privilegija stranaca koji borave na našoj obali, s obzirom da se pod party brodovima najviše percipiraju festivali koji u prvom redu okupljaju mlade turiste. Mi želimo razbiti tu stigmu i omogućiti i lokalnoj publici da uživaju u prokušanom receptu. Sunset Party Brodovi su jedinstveno iskustvo jer su spoj izleta, obilaska arhipelaga u najatraktivnije doba dana, a sve uz fenomenalnu glazbu i atmosferu. Kako bismo što više našim ljudima približili takvu vrstu zabave stalno spuštamo cijene aranžamana za domaću publiku“, kaže direktor tvrtke ONETWO Stjepan Skenderović.
 

Objavljeno u Kultura i zabava
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!